Kundeservice & kontor medarbejder

 

KVALITET – SAMMENHOLD – SERVICE.

Dette er varemærket for Nordisk Handel!

 

  • Trives du ved at give den bedst mulige service, hvor kvalitet fremfor kvantitet er i højsæde?
  • Har du erfaring med brug af Microsoft Office og har flair for IT-systemer?
  • Kan du se dig selv være en vigtig del af en mindre virksomhed i hastig vækst, med fuld fart på?
  • Har du let til smil og humor og klar på hyppige forandringer?
  • Kan du se værdien i at arbejde med kvalitet og service, fremfor kvantitet og KPI’er?

Kan du svare ja på ovenstående og syntes at det lyder spændende og udfordrende, så læs endelig videre.

 

Arbejdsopgaver:

Jobbet består primært i at håndtere vores glade kunder. Det er både i form af indgående og udgående kald, samt mail besvarelse. På sigt vil der også være mulighed for chat. Vi er en meget alsidig arbejdsplads og der er altid noget at lave. Der vil være rig mulighed for at udvide sin horisont og arbejdsopgaver. Det er vigtigt for os at alle føler sig involveret og som en del at ”familien”.

 

Start på jobbet:

Det er ikke afgørende for os. Gerne så hurtigt som muligt, men er du den rigtige og det kræver vi skal vente nogle månder. Så er vi parate til det. 

 

Hvem er vi?

Nordiskhandel er en mindre dansk virksomhed med 8 medarbejdere. Lokationen er på Skævingevej 14, 3320 Skævinge. Vi leverer brænde, træpiller, briketter, strøelse og meget mere til vores kunder i hele Danmark.

Vores mange års erfaring indenfor indkøb går hånd i hånd med vores mål om at have den bedste kvalitet, til den laveste pris og samtidig have den bedst mulige kundeservice.

Vi har opbygget en solid ekspertise og et omfattende netværk af pålidelige leverandører. Dette betyder, at vi kan garantere, at vores brænde er af højeste kvalitet og opfylder vores kunders forventninger.

Vi går aldrig på kompromis med kvaliteten af vores brænde. Vi sikrer os altid, at det brænde, vi tilbyder, er tørt, velhugget og af de bedste træsorter som avnbøg, elmetræ, bøg, birk, oliven og flere andre.

Vores kundeservice er kernen i vores virksomhed. Vi sætter en ære i at lytte til vores kunders behov og imødekomme deres ønsker og forventninger på bedste vis. Vores dedikerede og professionelle team er altid klar til at besvare dine spørgsmål, give råd om forskellige træsorter og hjælpe dig med at finde den bedste løsning til dine behov.

Vi forstår vigtigheden af pålidelig og effektiv levering. Derfor arbejder vi hårdt for at sikre, at dit brænde bliver leveret til tiden og på den ønskede placering. Vi værdsætter vores kunders tid og stræber altid efter at sikre, at leveringen er glat og problemfri.

 

Vi tilbyder:
En god og spændende hverdag
Fuldtids stilling
Arbejdstider: 08:00 – 16:00 alle hverdage
Konkurrencedygtig løn.

 

Er du interesseret i at høre mere eller ansøge om stillingen:
Ansøgning sendes til dennis@nordiskhandel.dk