Fragtpriser og levering

Vi tilbyder flere forskellige muligheder.

FRAGTFRI LEVERING til kantsten. d almindelig vognmand til kantsten. (Kun brofaster dele af landet). I kan med fordel købe ind sammen, for eksempel med naboen. Køb sammen og spar penge per palle

Leverans till Sverige

Pris för 1 pall 499 DKK, 2 pallar 849 DKK, 3 pallar 1249 DKK.

 

Bor du i et område som ikke har fri levering, såsom øer eller har du ønsker om at få det længere end bare kantstenen, så er der kun et lille tillæg på fragten. Prisen kan du se efter indtastning af postnummer i forbindelse med bestillingen.

 

Vi tilbyder ud over fri levering, en ekstra service nogle steder, hvor I kan få kørt bestillingen ind på plads.

Vi tilbyder følgende leveringsmetoder:

  • Afhentning
  • Kantsten levering med vognmand
  • Kørt ind på plads service på Sjælland med WebrinQ
  • Mobiltruck
  • Kran

Nedenfor nærmere beskrivelse af de enkelte leveringsmetoder og krav fra fragtmanden. Læs venligst omhyggeligt, så vi undgår misforståelser.

Kørt på plads med WebrinQ

Vil du have en lidt bedre service og få leveret din bestilling længere end til kantsten. Så vælger du denne tillægsydelse. Bedre tracking og mulighed for løbende at ændre leveringsdag og andre ting. Her får du din bestilling sikkert ind på plads.

Lidt dyrere, meget bedre. 
Det koster lidt ekstra med denne service, da der er mere tid til leveringen. Vognmanden har 2 forskellige maskiner til at flytte pallerne med. Her bliver din bestilling ikke kun kørt til kantsten. Har du ønsker om hvor det skal sættes eller en bestemt dag. Skriv det venligst i kommentarfeltet eller når du modtager tracking fra WebrinQ

Vognmands levering til kantsten. 

VIGTIGT!!. Forvent IKKE levering til andet end kantsten. 
Det kræver fast underlag såsom beton, fliser, asfalt osv.
INGEN høje kanter, grus, småsten osv. Fragtmanden har kun en el palleløfter med. Er du i tvivl, så vælg mobiltruck levering eller Webrinq, så er du sikker på det kommer helt ind på plads.

Mobiltruck

Her vil din bestilling blive kørt af lastbil med mobiltruck. Lastbilen er 17.5m lang!. Der kan køres på ujævnt underlag, perlesten, grus, græs osv med mobiltrucken.

De præcise mål på trucken:.
Brede 255 cm (ca. 270 cm)
Længde 275 cm (ca. 290 cm)
Højde 270 cm  (ca. 285 cm)

Kran

Denne service omfatter levering med kran lastbil. Paller og sække kan kranes direkte ind på din grund, over hegn osv. Det kræver naturligvis der er frihøjde til at kranen kan arbejde og komme til. Startgebyret er 500kr, som er en fast pris for at få kranbilen ud at køre. Derefter afregnes der per palle.