Strøelse til heste

Hvis du har brug for strøelse til dine heste, garanterer vi, at vi har det perfekte match. Blå Spanvall, Elite Bedding, Tørv og vores strøelses træpiller er de fire strøelsesprodukter, der kan opfylde dine og dine hestes behov.

Vores træspåner til heste, er 100 % biologisk nedbrydeligt og støvfrit, hvilket især er en fordel for heste med allergi.

Vores blandede strøelsesmix, Elite Bedding (bestående af træspåner og plantefibre) og plante fibre har et meget højt absorptionsniveau og holder sig frisk i lang tid.

Vi fører kun top kvalitetsprodukter som , Goldspan, Spanvall og andre som sætter en stor ære i at tilbyde dyrestrøelse af høj kvalitet. Vi sikre os de udfører regelmæssige kvalitets-kontroller for at sikre, at produkterne lever op til de højeste standarder.

Spanvall Plantfibre

Produktbeskrivelse
Plantefibre er miljøvenligt og holder sig friskt i lang tid. pH-værdien er lav, hvilket betyder, at strøelsen er skånsom mod hestens hove og reducerer risikoen for sur stråle, ligesom det hjælper med at binde ammoniaklugt. Dette giver et bedre stald-klima uden støv- og lugtgener. Strøelsen er et godt valg til heste med luftvejsudfordringer som f.eks. inflammatoriske luftvejssygdomme.

Plantefibre kan bruges sammen med alle andre typer strøelse.

Anvendelse

1Rengør boks
2Fordel 5-7 baller plantefibre jævnt pr. boks (ca. 12 m2). En madras på ca. 15-20 cm er optimal.
3Plantefibren bør “luftes” godt igennem, hvorved den er lettere at fordele.
4Hestepærer fjernes dagligt og våde pletter efter behov. Der fyldes efter behov
Køb her

Elite Spanvall

Produktbeskrivelse
Kombinationen af naturlige træspåner og plantefibre giver Spanvall Elite Bedding en ekstremt høj sugeevne, holder sig frisk i lang tid og er meget let at arbejde med. Partikelstørrelsen er unikt sammensat og sigtet flere gange for at opnå optimal absorberingsevne – og er fri for bakterier og svampe.

Anvendelse

1Start med at skabe en god og solid madras ud fra Elite Bedding ved at sprede 6-8 baller strøelse pr. 12m2 (svarende til ca. 10-15 cm).
2Fjern dagligt våde pletter (urin) og hestepærer og genopfyld med mere strøelse – Anbefalet 1 balle pr. boks pr. uge.
3Madrassen kan fungere op til 3-6 måneder inden den udskiftes – Der skal derfor ikke bundmuges hver uge.
Køb her

Blå Spanvall

Produktbeskrivelse
Blå Spanvall hestestrøelse er fremstillet af omhyggeligt udvalgte og varmebehandlede spåner af hvidt nåletræ. Spånerne er tørret ned til 8-15 %. Det giver et tør og lunt leje med færre bakterier. Spånerne er særligt velegnede til heste, da de er fri for spidse genstande, der kan sætte sig fast i og irritere hovene, og den høje sugeevne i hestestrøelse reducerer risikoen for sur stråle.

Anvendelse

1Rengør boksen
2Fordel 3-5 baller spåner jævnt pr. boks (ved en standardboks på ca. 12 m2).
3Hestepærer og våde pletter fjernes dagligt.
4Tilføj flere spåner efter behov, så der bibeholdes et leje på omkring 15 cm.
Køb her